Den viktige første gangen

Petrus på hockeybanen PEtrusogpetrine.no

For å si det sånn, det er ikke alltid man vet på forhånd at en helt vanlig mandag kan bli en veldig viktig dag.
Petrus har spilt sin første treningskamp på hockeybanen. For meg var det en del av en trening,  for han var det hans aller første kamp. Hans aller, aller, første kamp! Den meget viktige opplevelsen for han på seks.

Det var kampen han snakket om i går før han la seg, – og han bekymret seg for at det ikke kom noen å så på. Det var det første han snakket om da han våknet i morges.
Jeg måtte legge det ut meldingen om publikumsønske på facebook i håp om at noen forsto hvor viktig denne hendelsen var for prespilleren. Heldigvis så forsto storesøster og onkelbarn meldingen og dukket opp i hallen, – noe også en «filleonkel» og et forbilde også gjorde. Så da var vi tilsammen seks stykker som overvar den viktige hendelsen. Den som var så viktig at jeg hadde fått forbud mot strikketøy og påbud om kamera!

gutter i hockeykamp Petrusogpetrine.no

Der satt vi da og så på knall og fall, på mål både til det ene og andre laget og på en gutt som for første gang spilte hockeykamp. En kamp som ble til to, – og dermed ble det både et tap og en seier til det blå laget.

Den helt vanlige mandagen sendte en glad og fornøyd gutt i seng, – han hadde nemlig klart å putte en pukk i mål. På den viktigste kampen av de alle. Den aller første.

Note myself: Se de små, viktige tingene og hendelsene i hverdagen, – det kan bli fest av det

Petrine


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

  1. Så moro!! Og så kult at han satte pucken i mål! Heia, heia sier bare jeg!

  2. Så utrolig viktig, og riktig, det du skriver. Det som for noen kan være en dagligdags ting er for andre gedigent og sjelsettende. Jeg er så glad dette endte slik, han er heldig han Petrus!

  3. Så flott et innlegg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.