Hvilke nettsteder er jeg innom hver dag?

kvelden på HAglebu vinter Petrusogpetrine

Hvilke nettsteder er jeg innom hver dag?

Som et svar på denne utfordringen fra Lammelårtanke – bloggen 
Da jeg leste spørsmålet så så jeg for meg en konkret rute.
Jeg tenker at slik kunne den vært om jeg hadde bodd sentralt og hadde hatt en jobb som det var mulig å nå ved å gå til. Jeg ser for meg at jeg er kledd for høsten med vintertykke strømpebukser, med kjole, lave sko og en tykk jakke. Gjerne en varm, god kledelig lue på hodet, om sånn finnes. I hånden har jeg en varm kaffe og på ørene har jeg god musikk. Og så begynner jeg å gå….

Dagens digresjon:

Nå er det slik at jeg må kjøre til jobb, sorry alle miljøaktivister!!! Jeg jobber uten for nabobyen, det er dårlig med kollektivt og jeg er ikke interessert i å bruke to timer til hver dag på å komme meg frem og tilbake til jobb. Jeg bruker allerede mye tid og penger på det, – og slipper dessverre ut alt for mye miljøgass. Og, tro meg, jeg hadde valgt andre alternativer om jeg kunne, for jeg er ikke spesielt glad i å ferdes i bil.

Eller det vil si at jeg er glad for alenetiden turen gir meg. Jeg kan lytte til lydbøker, jeg kan oppsummere arbeidsdagen eller tenke igjennom den på forhånd, jeg kan lytte til egne tanker og jeg kan nyte å være alene. Nå høres det vel ut som om jeg er folkesky, men jeg jobber sammen med mennesker hele dagen og jeg er med resten av gjengen her resten av den. Så jeg nyter fritimen min..

Tilbake til spørsmålet:

Ja, jeg farter avgårde med kaffen min og jeg stikker innom de faste nettsidene. Nå kan dere tro at det er et drøss av de, men det er absolutt ikke det. Jeg har en fast liten gjeng jeg er innom, både fordi de oppdaterer meg på viktige ting, som nyheter og sånn, eller fordi de gir meg en eller annen form for inspirasjon.

Bloglovin Jeg finner veien inn til et knippe bloggere gjennom denne portalen. De jeg følger er hverdagsblogger som er gode på dagbøker, det vil si at de lett forteller om dagene/ukene sine og de er gode med kamera. Jeg liker å se på fine bilder og bruker de som en liten pause. Dessuten har jeg noen faste blogger jeg stikker innom ved å søke de opp eller gå via bloggrollen min.

Facebook, det er vel egentlig den siden jeg synes er kjedeligst å være innom, men samtidig så holder jeg meg litt oppdatert gjennom den visuelle og aktive oppslagstavla. Samtidig som jeg ønsker å ha oversikten så skal det ingen ting til for at jeg føler meg spammet: Så balansegang er tingen. By the way: blir glad om du følger bloggen min der.

Aviser: Jeg er innom de store avisene, Vg, Dagbladet og Aftenposten, i tillegg til lokalavisa her: Moss Avis.

Finn.no For noen år siden så ville jeg ha et nytt sted å bo. Eller det vil jeg vel enda, men han jeg lever sammen med har bestemt seg for at det er bekvemt å bo her, uten spesielt mye ansvar.  Da blir det ikke hus da. Men, jeg har ikke sluttet å stikke innom å se hva som er for salg. Jeg er ikke innom hver dag, men jeg har nok en oversikt over hva som selges i byen vår.

Jeg tror det er de faste sidene jeg er innom. I perioder så er jeg innom Pinterest, for å få bli inspirert til jobb eller aktiviteter.

Hvilke nettsteder er du innom hver dag?

 

Petrine :)

 

 


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

  1. Bloglovin er jeg ikke innom, jeg har lissom «mine» i bloggrollen min. Men jeg er innom en del aviser, FB har jeg kun oppe pga chat. Der er det utrolig mye søppel! Energityv!

  2. Så fint å at du ble inspirert!

    Moro å lese hvilke sider du er innom.

    Ønsker deg en flott dag videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.