Å feire bursdager daglig…

_DSC2047

Bloggen ønsker seg omsorg.- og teksten skriker etter lesere.
Dagene løper avgårde og slike skolestarter får mammaer som meg til å sovne omtrent samtidig som Petrus:
enten i det jeg skal synge for han eller på sofaen rett etter på.
Det jeg sover på kvelden tar jeg igjen ved å titte i taket og gruble på natten.
Det blir lite sosialt aktivitet, – på alle måter og i alle kanaler, av denne livsstilen.

 

Når jeg leser innlegget til Fru Jacobsen sitt om å ikke bli tatt på alvor fordi hun velger å være hjemmeværende, så må jeg erkjenne at jeg lurer på om det jeg driver med om dagen er det riktige. Jeg presser en liten gutt, med hodepine, magesmerter og lite lyst, på en skole han er pålagt å være på, for deretter dra for å bruke det meste av energien på litt eldre mennesker som på grunn av en ny regel også føler seg presset til å være på skolen. Heier på de valg vi tar… uansett hvordan vi velger…

Visterflo en septembermorgen Petrus og Petrine

Da er det godt at vi til daglig har bursdager her i huset,
– ikke sånne med kake, lys og brus, men slike som innbefatter musikk.
Petrinemannen er opptatt av lyd, spesielt den som er på vinyl. Daglig finner han frem til plater som er gitt på den datoen vi er på og feirer ved å spille de. I dag har blant annet et album av Ramones og et av Ace Frehley bursdag. Så vet dere det!

musikk Ramones Ace frayley

Gratulerer med dagen, sier jeg bare!
Og feirer med en kopp kaffe i solen.

Du hører snart fra meg ! – og Petrinemannen lytter til musikk :)
Petrine :)

 

 


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

  1. Petrinemannen fikk mange poeng der, altså. Det er ikke så mye som skal til.

    Jeg også kjenner på det å presse og bli presset.

    Høst er for alltid sammenbundet med tanketid for meg.

    Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.