Å oppfordre foreldre til 0 – 6 åringer om å bidra til forskning

baby lab universitetet i oslo o

Dere som har fulgt bloggen min en stund vet at jeg er opptatt av barns utvikling, litt som mor, men mest av alt som fagperson. Jeg har en utdannelse som bygger på barns utvikling og det ligger nok i ryggraden min. Derfor ssvarte jeg umiddelbart ja til en henvendelse fra Psykologisk institutt, Universitetet i Oslo. De ønsket at jeg skulle hjelpe de å formidle at de trengte barn i alderen 0 – 6 år.

Det gjør jeg med glede og deler herved det de ønsket skulle videreformidles:

Vil du gjøre noe morsomt med barnet ditt, samtidig som du bidrar til å fremme viktig kunnskap om hvordan babyer og småbarn forstår verden? I babylaben på Psykologisk institutt (UIO), undersøker vi nettopp dette. Vi vil finne ut av hvordan babyer og småbarn løser viktige sosiale oppgaver, og hvilke medfødte evner de bruker til dette. Nyere internasjonal forskning viser at babyer forstår langt mer av verden enn hva man tidligere har antatt. Venter du barn, eller har du barn i alderen 0-6 år? Registrer deg for en uforpliktende påmelding, slik at vi kan ringe deg for å høre om dere er interessert i å delta når en studie som passer ditt barns alder er klart.

Studiene finner sted på Psykologisk Institutt, og foregår slik:
* Barnet er med deg hele tiden
* Studien varer ca 10-20 min
* Barnet deltar i korte leker, ser en tegnefilm eller et dukketeater
* Dere får en liten gave som takk for deltakelsen

Kunne dette vært noe for dere? Ta kontakt på mail: baby-og-barnelab@psykologi.uio.no
Ring 22845127
send en melding på våre Facebooksider: www.facebook.com/babyogbarnelab
Eller gå direkte til påmeldingsskjemaet:
https://nettskjema.uio/answer/babyogbarnelab.html

BABYLAB3

 

Jeg håper også at dere kan være behjelpelig med å spre budskapet ved å like og dele det!

Petrine

Om dere vil skrive ut plakater som dere kan henge i barnehager, på helsestasjoner etc, så finner dere den her


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

  1. Dette så spennende ut og jeg har sendt invitasjonen videre.

    • Hei og god sommer! Jeg og synes det var så spennende at jeg meldte på gutten min, – og de som driver forskningen er sikkert like glad for delingen som meg :)
      Nyt sommerdagene :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.