Dagens bilde 1: #Vår

blåveis er et godt vårtegn

 

Hei,

noen ganger har jeg det så fult i hodet at jeg kan kjenne tankene sånn tre centimeter på utesiden. Det var en sånn ettermiddag som jeg tok meg en tur opp i skogen for å lete etter blåveis. Jeg fant ganske få, også planter, på et sted jeg i alle år har gått for å titte på den vakre spede blomsten. Nå er stedet i et naturreservat, så det er ikke lov å plukke de med seg, men det så ut som det hadde vært rådyr der og rabbet til seg det meste med blad og rot.

Jeg fikk knipset de få blomstene jeg fant og deler gjerne et slikt vakkert vårtegn med deg :)

 

blåveisen strekker seg mot himmelen

Petrine :)


Du liker kanskje også å lese dette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.