Å våkne på en god måte

 

Oslofjorden

Da jeg våknet i morges så var det så stille. Det var så stille at jeg hørte både bølgeskvulpet og fuglene, – og da jeg kunne konstantere at det enda var et kvarter til klokka skulle dra meg inn  i hverdagen, så var det bare å nyte en liten stund til. Det var så deilig å bare lytte til noen av de vakreste lydene jeg vet om, – før gong – gongen dro meg inn i dusjen og ut i hverdagen. De aller vakreste er nok stemmene til de jeg er glad i, samt barnelatter.

Albystranda jeløy

Jeg tror det er et tegn på at jeg har blitt gammel, det at jeg faktisk tar meg tid til å nyte og se alle disse små glimtene av klisjeer, som gjør verden og naturen så vakker.

Blant annet det bølgeskvulpet og det fuglekvitteret…

Petrine :)

 


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

  1. Perfekte øyeblikk, de skal man jaggu ta godt vare på!!!

  2. Slike øyeblikk er gull verdt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.