Å formidle hvilke blogger jeg leser 1

blogger

Det er en ting jeg savner etter å ha flyttet plattform og det er bloggrollen jeg hadde på siden. Nå er det slik at jeg faktisk ikke savner det inne på siden, men det var et godt verktøy når jeg ønsket å oppdatere med på hva som hadde skjedd siden sist jeg var innom. Det er den egoistiske siden i meg, den som trenger oversikt, som får meg til å lage et/flere innlegg med hvilke flotte folk jeg liker å titte innom. De første jeg nevner er de jeg har fulgt lenge og som jeg på en måte har blitt kjent med og glad i. Jeg ramser de opp i tilfeldig rekkefølge, –

Ballongferd

Her på Sandaker er nok en av de første bloggene jeg startet å følge. Jeg fant den ved en tilfeldighet og ble glad i de små historiene. Jeg er glad i bilder og jeg er glad i tekst, og her blir det hele illustrert helt uten fotografier.

Laila i Casa Didriksen startet nok opp omtrent samtidig om meg. Legen fra Gildeskål får meg til å trekke på smilebåndet, reflektere over ulike temaer og lengte nordover. Hun har seriøst den flotteste utsikten gjennom dovinduet. En gang må jeg bare stikke innom på en kaffe, ikke det at jeg oftest er på de kanter, men det er på min Bucketliste.

Pias verden. Det kommer ikke innlegg hyppig, men de som kommer digger jeg. Pia er morsom og seriøs. Hun har satt seg selv på verdenskartet med historiene om Bønna, – og jeg har gått tilbake til Else Beth og gjengen når jeg har hatt behov for en god latter. Jeg vet at Pia har trappet ned, men håper hun aldri forsvinner helt.

Diaper Diva Diary er også en kul dame, – og innleggene hennes er morsomme. De er og blir blant mine favoritter,  – og Stine ble nummer to i kåringen av årets mammablogg i fjor. Velfortjent!

Casa Kaos, – er man blant mammabloggere så kjenner  man til Marte. Hun er god på å formidle at alt er godt nok, – også jeg er enig i at vi må slappe av i mammarollen. Vi har nok likevel ikke samme synspunkter på alt, men er grunnleggende enig at vi skal drepe mammapolitiet og ikke strekke oss mot toppen. Vi har rett til og bør kose oss og nyte livet ( og påskeeggene i skuffen :) )  Jeg digger Marte og er innom hver gang jeg finner en oppdatering på facebook.

sett deg opp i kurven og la ballongen gå

Bestemorshage Jeg har en hemmelig drøm. Det handler om å bo landlig til, være husmor på ordentlig og holde orden på det meste. Der jeg forsøker å få liv og røre i vinduskarmen har Åshild grunnleggende kunnskaper som ikke slutter med vinduskarmen. Der jeg tenker at jeg skal fylle boksene med syv slag og komme over redselen for smult, så koker denne flotte damen smultringer og steker andre kaker. Jeg liker meg landlig og jeg liker meg hos Åshild

Hanna i Drømmeland Hanna elsker rosa, er hyggelig og elskverdig, mamma til 3 og skriver om hverdagslivet. Som de fleste jeg nevner her, så har jeg også fulgt henne en god stund.

Livets Små Underfundigheter – Jeg er glad i tankesprang og ordspill. Derfor passer denne bloggen perfekt til meg

gul ballongferd

Fru Jacobsen Da jeg startet å skrive så var Fru Jacobsen ganske så etablert. Det vil si at jeg begynte å stikke innom småbarnsmammaen som hadde valgt å være hjemme med barna sine, – og jeg har fortsatt å gå på besøk dit. De lever anerledes enn meg som haster ut om morgenen og har et barn, for de har hele dagen og etter hvert fire barn.

Mammadamen Da jeg startet å skrive blogg så fant jeg Karianne flere steder i media. Hun hadde nettopp gitt ut en bok og skrev bloggen Mammadamen. Det vil si at jeg fant frem til familien som har to små gutter, – og jeg liker hennes boktips, flotte refleksjoner og en hvis saklighet i innleggene.

Muligens irrelevant Renate som skriver bloggen fant jeg ved hjelp av et tips. Jeg er glad jeg fikk hjelp til  å finne bloggen som mang en gang har fått meg til å trekke på smilebåndet over de små gjenkjennende historiene: Når sant skal sies så har jeg grått så snørr og tårer har rent.

Fru Bever Linn bor i byen min og siden vi har felles venner så treffes vi i ny og ne. Hun kastet seg inn i blogglandia da hun ventet den fjerde lille gutten. Det ble litt flying start for gutten, for foreldrene og litt røffere kost på bloggen enn tenkt, da minstemann var syk. Det ser ut som det ordner seg og at de har fått all den hjelp de skal ha, så vi heier på det friske livet. Også vi som står rundt.

Jeg lover at jeg kommer til å skrive flere innlegg med blogger jeg leser, så bare følg med, følg med.

Petrine :)

Jeg mangler bare noen følgere for å passere 300 følgere, så jeg blir super takknemlig om dere inviterer venner som dere tror at dere kan like bloggen. Link til siden finner du her

 

 


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

  1. Aww, så hyggelig å være på lista du, og koselig oppsummering av meg :D Om du ønsker er det mulig å få en bloggroll på siden din, altså. Jeg har det hos meg :) Bare si i fra om jeg skal finne ut hva plugin heter :)

  2. Det var veldig hyggelig å se at jeg var på lista di, og veldig hyggelig å lese alt du skrev. Jeg føler meg privilegert som har tid til mye av det jeg liker og synes også jeg har litt ansvar for å formidle den gamle norske matkulturen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.