Å ønske seg en natt på museet

Et klipp fra You tube vist av Nuubwork

Da dørene skulle stenges så måtte vi motivere en gråtende gutt til å bli med, mens storebroren motiverte oss voksne til å komme tilbake. Vi snakker nå om en verden som er stor, skummel og ukjent for undertegnede og som kan skape hodebry eller utvikling for den oppvoksne generasjon og foreldrene, og som gutta her i huset digger.

Petrus spiller på game on2.0

Vi snakker spill
Vi snakker historie
Vi snakker samhandling
Vi snakker sololøp
Vi snakker fascinasjon
og
Vi snakker en morsom og voldsom utvikling
Vi snakker Game om 2.0
Og vi snakker Teknisk museum i Oslo

Nuubwork spiller med noen barn på game on 2.0

Vi snakker dessuten om Nuubwork, som var ukjent for meg, men som visstnok gjør det godt i spillverden og med sin You Tube kanal. ( Jfr Bildet)

Ishockeyspill på Game On 2.0

I går var vi på åpningen av Game On 2.0, og alle gutta var nok mer på hjemmebane enn meg. Jeg var jublende glad for at det fantes flipperspill, enarmet banditt og noen kjente gameboy på utstiliingen, for jeg må si at jeg bokstavlig talt var lost in space. Og Petrus, storebror og pappaen hadde nok av knotter å trykke på. Og belønningen var at det skjedde noe på skjermen. Det var så mye å glede seg over, enda mer å forske i og mest av alt å finne ut av. Så mens jeg spilte Angry Birds så vil jeg ikke tenke på hva Petrus forsøkte på, for da jeg satt meg ved siden av han så var han i ferd med å plaffe ned en hel hær. Heldigvis bare i en viriutiell verden, men dog :)

Game On 2.0 har skapt blest rundt om i verden og nå har vi muligheten til å oppleve den i Oslo.

På Tekniks museum i Oslo kan du frem til januar utforske over 100 legendariske spill som lar deg bli kjent med dataspillenes historie. Selv jeg, som ikke blir hektet av spill, likte utstillingen. Jeg ble nostalgisk av fortidens spill, for jeg knytter jo gode minner til den enkle grafikken og de litt saktegående spillene. Gutta i huset spiller jo litt, og jeg fikk derfor en kort innføring i hvilke verdner de kan befinne seg i når de er opptatt med en spillkonsoll. Og da vi satt ved frokostbordet så erklærte Petrus at han kom til å utvikle spill når han blir voksen, så dermed befant jeg meg midt i fremtiden også. Det etter noen timer med utallige muligheter. Det var nemlig kult for oss alle sammen å prøve oss, se på og bli kjent med noen av alle de mulighetene som dataspillene gir .

sånn kan du se ut når du hører at det er mulig å koble tannpussen til et dataspill og en app

Dessuten ….

det finnes en kul tannbørste…

Petrus fikk hakaslepp og ble fast bestemt da han hørte at han kunne kombinere tannpuss med dataspilling. Han er superklar til å jage små udyr fra munnen og få kvittering på god nok puss på min telefon. Og, ja, jeg ser at spill er morsomt og jeg ser at mulighetene er mange med datateknologien.

Jeg kan anbefale utstillingen på det varmeste og vi kommer helt sikkert tilbake mer enn en gang før den er over.

Petrine :)

Ønsker du å følge med på viktige og uviktige ting i livet vårt, så blir jeg superglad om du følger facebooksiden hereller kommer med en tilbakemelding. Dessuten så gir jeg bort navnelapper, man kommer ikke utenom, – bli med i trekningen da vel 


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.