Å lese nyhetene

 

påskehare med egg

 

Blant nyheter om eksplosjoner i Brüssel, de jeg hopper over som omhandler dårlige soningsforhold, de om Eu og Tyrkias avtale om flyktninger, de om Donald Trumf sin valgferd i Usa og de om pionistmord, så finner jeg den om «gale» Jonas. Han som velger å troppe opp på stortinget uten å være korrekt kledd. Han kunne jo blitt hjemme i stedet for å troppe opp med fritidssko. De hadde heldigvis ikke vært brukt til løping og unngikk betegnelsen joggesko, men klær skaper folk, – og sko skaper stortingsfolk. Og når en folkevalgt tropper opp i løvens hule med feil skokode, så står kanskje ikke verden til påske?

Om så skal være, spis i alle fall opp påskeegget !

Nyt helgen!

Petrine

 


Du liker kanskje også å lese dette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.