Å ha en god lørdag

 

Orange rose

Hei, – og god lørdagskveld.

For oss har ferien startet, – og jeg synes denne dagen har stelt pent med meg. Jeg trives når jeg har hele dagen på meg til å gjøre alt og ingenting.  Om jeg kan styre dagen etter impulsmetoden og om jeg får unna litt praktiske arbeidsoppgaver og får tid til kos. Da, ja da,  er dagen optimal. I dag har jeg hatt en slik dag.

Det å ha en god lørdag kan handle om at:

  • Jeg har kost meg og vært sosial på Afternoon tea. Superhyggelig! Det å være sosial rundt gode scones, noen sandwicher, litt snacks og god drikke er noe jeg burde gjøre oftere. Jeg bør egentlig ha litt mer sosial trening, når jeg tenker meg om :)
  • Jeg har pyntet Petrus til bursdagsfest. Med tversoversløyfe og gave travet han avgårde samtidig med meg.
  • Jeg har skiftet på senga, hvilken lykke når jeg skal legge med.
  • Jeg har ryddet sengetøy, håndlklær og Petrus sine klær.
  • Jeg har spist sukker, – jeg har holdt meg unna sukker i dette året, men i dag hadde jeg bestemt meg for å bryte avtalen med meg selv. I morgen er det slutt igjen.
  • Jeg har lest i boken jeg holder på med. Denne gangen er det en krim som er handlet på årets Mammutsalg
  • Jeg har dessuten festet tråder på ferdig strikk: Da er det plutselig noen votter, luer og snart en genser som er klar til bruk
  • Sett på gutta spille sjakk og biljard. Petrus har dessuten spilt litt 3Ds
  • Har til og med rukket en treningsøkt i dag og litt knipsing med kameraet. Går jo på et nettbasert kurs, – og anbefaler det gjerne for dere.
  • Jeg har tenkt på hytter og hytteutbygging, – hvilken hytte er både plass – og prisgunstig? Og hvilke passer til rammene som er gitt på tomta. Familiehytta?; Ringdalshytta?; Drammenshytta?; Boligpartner?

Hva har din lørdag gitt deg av hyggelige opplevelser?

Petrine :)

 


Du liker kanskje også å lese dette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.