Å anbefale en barnebok

Boka om Den kjempestore pæra

«Mamma, kan vi lese om den robotdragen med mannen inni. Den om pærene og Den Mystiske Øya?»Petrus kommer ned trappa med boka om «Den kjempe store pæra» under armen, Selvfølgelig takket jeg ja til å more meg over morsomme illustrasjoner og en tekst som fenger Petrus.

 

Petrus titter i boken "Den kjempestore pæra "

Boken starter i Solby hvor de to vennene Mitcho og Sebastian sitter og fisker. Rett som det er finner de en flaskepost som borgermesteren har sendt. Det er en flaske med en mindre flaske inni, – og de finner både et brev og et lite frø inni det. Frøet blir plantet, – og opp gror det en mesastor pære. Pæra blir til god hjelp når de skal lete etter borgermesteren, da det fungerer som både hus, campingvogn og båt. På sitt seilas for å finne borgermesteren og Den Magiske Øya så treffer de blant annet pirater og den allerede nevnte mekaniske havdragen. Hvordan hele historien forløper anbefaler jeg deg å lese selv og gjerne med en som lar seg fenge av morsomme tegninger og en artig historie.

DSC_3145

 

sniktitt inn i boka om den kjempestore pæra

Det er Jacob Martin Strid som har kreert boken, – og liker du han og historien hans, – så kan vi ogås anbefale historien om Lille Larsen og huset som blåste bort.

 

Har dere noen gode og artige bøker å lese for en femåring som er glad i historier? Vi er takknemlig for tips.

Petrine :)


Du liker kanskje også å lese dette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.