Godt nytt år!

Hunden vår elsker snø

 

Hei, – og godt nytt år , alle sammen!

Det var så deilig å være på fjellet i juleferien, både fordi vi fikk ro til å gjøre ingenting og fordi de var så vakkert! Det var tåke i mange kuldegrader og hele landskapet ble helt eventyrlig. Jeg kommer nok aldri til å bli lei skiturer blant hvite snøtunge trær. Skiløyper på hvitevidder og hvite trær er mitt optimale vinterbilde.

Petrus leker i snøen

Vi koste oss alle sammen! Gutta akte og lekte seg i snøen, etter hvert fikk vi oss noen skiturer – og jeg overleve selv om jeg hadde glemt strikketøyet hjemme. Jeg er ingen superstrikker, men jeg har alltid et prosjekt på pinnene. Akkurat nå er det en lue og ferdigstilling av en genser.

 

20151229_121630

 

 

Vi kom oss ned fra fjellet i helgen, noe vi synes var mørkt og utrivelig den første kvelden. Nå har det faktisk kommet litt snø her nede i Østfold også, dermed ser alt bokstavlig talt litt lysere ut. Det var forøvrig godt å komme hjem til dyna, til vaskemaskinen, til julegavene ( som ikke var lekt med) og ikke minst til strikketøyet. Dessuten så fikk jeg «flyttet» inn i almanakken, – og siden jeg alltid har digget kladdebøker, almanakker, tusjer, penner og ryddighet, – så må jeg innrømme at jeg ble helt fascinert av Gunn Beates sin punkjournal. Om du er glad i pene kladdebøker, ryddig innhold og systemer så anbefaler jeg dere å besøke Systemblogglaget og se på innleggene #punktjournal eller sjekk ut Bullet journal på Pinterest. Jeg er hekta.

Lek i snøen på Haglebu

I år har jeg faktisk satt meg et par nyttårsforsett, – og de skal jeg komme tilbake til ved en senere anledning. Foreløbig har jeg holdt avtalene jeg har med meg selv, – og er fornøyd med det. Hvordan er det med deg, – har du satt deg mål for det nye året, – og deler du de vidre?

Ha et forrykende godt nytt år, – la 2016 stelle godt med deg!

Petrine :)


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

 1. Godt nytt år til deg også! Det ser virkelig kjekt ut med snø. Vi har hatt en dag her med snø i løpet av denne sesongen, så jeg kjenner abstinensene krype på meg når jeg ser sånne bilder.
  Jeg har gått andre veien i år og ikke satt meg nyttårsforsetter, men skal heller fokusere på et fokusord for året.

  • Det er så deilig med snø. Ungene har mer å leke med, ytterklærne er det bare å tørke og det er mestringsfølelse av stort monn med hyttebygging, skigåing, snemannlaging og alt man kan bruke snøen til. Selv digger jeg lyset :) GOd helg til deg :)

 2. Så fin, ny blogg! Og så mye SNØ!! Digg :) Gleder meg til å lese om nyttårsforsettene :) Jeg skal danse og le mer ;)

  • Tusen takk for at du synes bloggen er fin, Elin. Jeg liker at den er lysere og derigjennom mer oversiktlig. Ja, her er det masse snø, så hadde det ikke vært for at minstemann er syk så hadde vi vært mye ute i kulden. Det er heldigvis kaldt også, så da holder jo snøen seg og vi slipper det slapset vi er vant til hver vinter.
   Skal dele nyttårsforsettene. Det har til nå gått dårligst med løpingen, men jeg har syklet og trent styrke. Sukker har jeg holdt meg helt unna, så nå synes jeg melka og gulrøttene er søte ;)
   Ha gode dager.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.