«Skulle det være en hytte før jeg stenger?»

gjenbrukhytte

Alle bildene er lånt fra FINN-kode: 67329393

Har jeg fortalt at jeg forandret min innstilling til ting da jeg reiste rundt i verden. Det er så snodig at man da åde kan ha det morsomt, spennende og godt selv om man har alt man eier på ryggen. Jeg klarte meg med 60 liter med ting. Antall ting var få og det var lenge siden de var ordentlig rene. Møkkete eller ikke, vi hadde det kjempe kjekt. Jeg fant ut at jeg ikke hadde vært lykkeligere eller hadde hatt det finere om jeg hadde drasset rundt på en Prada drakt i en Louis Vuitton. Dermed begynte jeg å digge gjenbruk.

Så i dag da jeg søkte på nettet etter hytter så var det en overskrift som fikk hjertet mitt i brann. Den sto der og sang en blanding av «gamle hytter om igjen» og «kjekt å ha.» Jeg hørte melodien som med lette noter fortalte at dette er en fin måte å bevare miljøet. Overskriften dukket opp på finn.no og fikk meg til å huske på at der det er vilje er det vei. Jeg så for meg hvordan den kunne pusses opp, jeg så for meg lyse farger og mariusgenser, peiskos, filttøfler og skiløyper. Jeg så det umiddelbart for meg. Det kunne bli så fint <3

Men,

deretter så slo fornuften ned i hodet, – som lyn fra klar himmel. Jeg måtte erkjenne at jeg ikke har to never som egner seg spesielt for håndtverk, at jeg mangler kompetansen som trengs for å plukke ned og bygge opp ei hytte og at jeg ikke vet om det er mulig å flytte den hel heller. Jeg måtte erkjenne at jeg må tro på mirakler om jeg skal få denne hytta flyttet fra Buskerud til Hedmark.
Jeg må nok finne andre løsninger, selv om jeg hadde elsket å fortelle at hytta mi faktisk var gjenbruk, – og at jeg også gjennom den skapte gode holdninger for Petrus og gode handlinger i forhold til miljøet.

Jeg må erkjenne det, – jeg er ingen trollmann.

 

Alikevel så deler jeg annonsen med deg:

 

gjenbrukhytte2

 

Plukk ned Bete beitskihytte selv, og få den billig!

Beskrivelse

Original Bete beitskihytte fra 1978, står på Imle i Nes kommune i Buskerud. Utvendig mål 5.20m x 9.40m. 2 soverom, gang, lite bad, bod og kombinert kjøkken og stue og hems.
Du må komme og plukke ned og ta med deg hytta selv.
Kan godt gi bud.

 

gjenbrukhytte3

 

Så her har du et tips om du skal gi meg julegave eller om du kjenner noen andre som kan ha fremtidens ferier i en hytte fra 1978. Skulle du være intereesert i flere bygg så fant jeg både en liten tømmerkoie og en annen hytte.  som du også kan plukke ned og sette opp igjen, for «en slikk og ingenting»

Ikke vet jeg om det er mulig å gjøre det umulige mulig, men hyttene er til salgs. Så har du lyst har du lov!

 

Har du funnet ting på Finn som du innser at du ikke trenger eller kan bruke?

Petrine :)


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

  1. jeg finner alltid mye på finn. Klok av skade legger jeg meg alltid til å sove på annonser før jeg melder interesse. Jeg har jo hverken plass eller tid! ;)

    God jul og takk for fine snaps!

    • jeg er nesten aldri på finn :) Jeg er så heldig at jeg arver mye til pjokken og gir det som er brukbart videre til noen andre :) Og så har jeg på en måte nok av ting, litt mye faktisk for vi har leid et lager for å få plass til det . He,he, men det er snakk om møbler etc som vi kan bruke i den derre hytta. Men, jeg hadde ikke i min villeste fantasi tenkt at noen kunne gi bort en slik :) Hvilken jobb da :) God innspurt mot jula :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.