10 hyggelige hendelser forrige uke

julebøker

 

Heisann, denne helgen har gått som en virvelvind. Det er travelt å få det ferdig til advent, i alle når du har satt deg et hårete mål om å bli ferdig med gavene før desember starter. Jeg tror ikke jeg kommer helt over målstreken, men jeg er faktisk på oppløpssiden. Hurra for meg :) Jeg har forsøkt  liste opp noen av de hyggelig hendelsene denne uka, om du vil….

 

Ponnyriding

Ponnyriding i Petrus sin barnehage

 1. Hatt julegavepakkeverksted, da fikk jeg fullstendig oversikt over hvor langt jeg hadde kommet og hva jeg har igjen av gaver.
 2. Ryddet huset og funnet frem advenstspynt. Jeg hadde glemt at vi hadde kastet julestjerne vår i fjor, så det er litt tomt i stuevinduet. Note myself: Kjøp adventsstjerne, – det er så mørkt uten.
 3. Funnet frem julebøker og gamle julehefter
 4. Skrevet invitasjoner til et vennetreff i januar.
 5. Julemarked i Petrus sin barnehage
 6. Planlegging på jobben. Det er inspirerende å få oversikt til en innholdsrik arbeidsmåned
 7. Hatt besøk av ei venninne og gutten hennes, lenge siden sist. Det var hyggelig å sees igjen <3
 8. Møtt en glad gutt etter en liten time på isen,- han er så storfornøyd etter på og har stooore mål. Han vil være god og best, – sukk!!
 9. Bakt julekaker som ikke ble julekaker, – de ble spist opp
 10. Sett en julefilm. The Stone family
 11. Ja vet at jeg bare skulle nevne 10 hendelser, men ingen ting varmer mammahjertet så mye som å få fortalt hyggelige episoder med barnet sitt i barnehagen. På fredagen, da jeg var travelt på vei til jobb, ble jeg stoppet og fikk en hyggelig historie som beskrev gutten min som inkluderende. Det er så fint det, – at barnet blir sett og at det er hyggelig med de rundt seg. Takk <3

Noen ganger er det godt å lage slike oppsummeringer . Da får man en liten oversikt over at jeg har noe å glede meg over :)

Petrine

 


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

 1. Så koselig fokus, 10 hyggelige ting som sprer glede også til andre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.