På tur med barn: Hunderfossen

For mange år siden besøkte vi Hunderfossen. Da var parkens høydepunkt, trollet med Ivo  Caprino dukkene og ellers så passet den veldig godt for de aller yngste.

Det med sine gravemaskiner og små lekeapperater.

Det var derfor med blandet følelse vi dro tilbake, og da spesielt med tanke på at vi hadde med oss en relativt stor gutt. Han ville nok like å se på dukkene, og ikke minst IL Tempo Gigante, men hva så.-…

Og heldigvis var våre bekymringer ubegrunnet. Noe bekymringer oftest er, heldigvis! For her hadde det sjedd utvikling, veldig!

For minstemann så falt spesielt barns gård i smak. Det fordi han rett og slett er megaopptatt av dyr. Traktorbanen og de små gravemaskinene matcher absolutt vår lille pode.

Den eldste gutten likte seg godt på energisenteret, der han fikk informasjon og opplevelser knyttet til energi. Han synes også det var flott å se film på Ivo Caprinos videograf. Der fikk vi naturopplevelser brettet ut, bokstavlig talt! På tiåringens favorittliste havnet også Eventyrslottet, med en magisk rundtur hvor avslutningen skapte det kriblende høydepunktet. Vi hadde med en sekk med mat og drikke, og vi opplevde at det var enkelt å finne et sted å sette seg ned. Det var i tillegg satt opp griller til fri disposisjon. Flott med tanke på lommeboka og ikke minst næringsinnholdet i hva barna fikk i seg :)


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.